Hogyan is született a MÍVES tészta

Tricolor vagy zöldséges tészta? Mi a különbség közöttük?

A tésztás ételeket nagyon könnyű elkészíteni, finomak, egyszerűek, és szinte bármivel kombinálhatóak. Éppen ezért olyan nagy kedvenc sokak körében!

Egy gyors és egyszerű megoldás, ha főzni kell!

Te is imádod a tésztás ételeket? Mindig keresed az újabb recepteket, amiket kipróbálhatsz?

Mit használhatsz fehér búzaliszt helyett, ha fogyni szeretnél?

Ha hiszed, ha nem a fehér lisztnek is vannak olyan alternatívái, amik ízben, állagban is nagyon hasonlítanak rá és fel sem tűnik a csere.

Mit tehetsz, ha a gyermeked nem eszi meg a zöldséget?

Így teheted egészségesebbé gyermeked ételeit

Sok szülő szembesül azzal a ténnyel, hogy a gyermeke nem eszik semmilyen zöldséget, gyümölcsöt. Egy kicsit több odafigyeléssel, és néhány apró trükkel azonban te is egészségesebbé teheted gyermeked kedvenc ételeit.

2022.01.11 10:27
Szűcs Árpád
Szűcs Árpád
Köszönetnyilvánítás

Szoktál vásárolni ugye?

Éppen a hétvégi bevásárlásodat intézed valamelyik nagy, vagy kicsi bevásárló központban.  Az is lehet, hogy egy online rendszeren keresztül vásárolsz élelmiszert, vagy bármi mást. Közben azon gondolkozol, kell e még valami.

Ilyen helyzetekben nagyon ritkán fordul elő, hogy azon kezdünk el morfondírozni, hogy vajon azt a terméket vagy céget miért is hívják úgy, ahogy. Mi lehet a története? Mi volt az indíték a termék létrehozásakor?

Min ment keresztül, amíg eljutott odáig, hogy te most betehesd a bevásárlókocsidba? Hány ember járult hozzá a megszületéséhez és ahhoz, hogy eljusson idáig egy hosszú éveken át tartó fejlődési folyamaton? Kik állhatnak mögötte?

2021.10.14 12:20
Szűcs Árpád
Szűcs Árpád
Biztosítósból tésztás

Egyáltalán soha eszemben sem volt, hogy tésztát készítsek. Előfordult, hogy néha csak úgy kísérletezésképpen készítettem valami kis házi tésztát, de ennyi.  

Ezt főleg akkor, amikor eszembe jutott a nagymamáim finom húslevese, kézzel készített csipetkével…

Több mint 20 éve foglalkozom biztosításokkal, a tészta és én két külön műfaj voltunk. Egy lapon sem említhető.

 „A Biztosítós” Ezt a gyönyörű kifejezést akasztják az ember nyakába, ha 20 éven keresztül ezen a területen tevékenykedik. Ennyi idő után, már nem is szokás szakmát váltani. Ha mégis, ez inkább tudatosan történik. Hát velem nem ez történt.

A tészta jött és mindent vitt.