A mama tésztája
EMLÉKSZEL?
Sokszor emlegetjük a nagymamákat tésztaevés közben
Milyen jó is volt az emlékszel? Milyen is volt az a tészta... Milyen volt az íze, az illata és a hangulat körülötte... Ott álltunk az asztal mellett amikor a lisztes deszkán a nagy kerek lapos tésztát nyújtotta, miközben mi csipegettük a még nyers tésztát.
Ha a hangulatot nem is, viszont az ízt, a minőséget vissza akartam hozni a konyhánkba. És hát sikerült is.
Mivel nagyanyáink sem fél kiló tésztát gyúrtak be, így én is hamar rájöttem, hogy ez csak úgy jó, ha sokat készítek belőle egyszerre.
Kóstold meg, válassz egy-két csomagot.
Miből is készülnek
Durum darából, tojás nélkül, fűszerekkel, zöldséggel dúsítva.
Kinek készülnek
Zöldséget enni nem akaró gyerekeknek, finom tésztákat szerető felnőtteknek, barátnőknek ajándékba, férfiaknak, ínyenceknek, cukorbetegeknek és mindenkinek akik szeretik a finom tésztákat.
Mihez készülnek
Levesekhez, klasszikus paradicsommártásokhoz, tejszínes mártásokhoz, egzotikusokhoz, mediterránokhoz, alkalmakhoz, extravagánsakhoz, hétköznapiakhoz, édesekhez, sósokhoz, fokhagymásokhoz, lekvárosokhoz...
Legyen jobb a tészta megítélése
Célommá vált, hogy hozzájárulhassak ahhoz, hogy a tésztafogyasztás Magyarországon felkerüljön egy magasabb megítélési szintre. Merthogy lehet. Lehet Magyarországon is jó minőségű, maradandó emlékeket hozó tésztaételeket készíteni.
Maradandó emlékeket az 'étlapokon', az asztalokon, a hétvégi és ünnepi ebédeken
Hogy sikerült -e ezeket megvalósítani, döntsd el Te! Kóstold meg kérlek és jelezz vissza, hogy érdemes volt -e 4 év munkáját beletenni ezekbe a tésztákba.