A mama tésztája
EMLÉKSZEL?
Sokszor emlegetjük a nagymamákat tészta evés közben
Milyen jó is volt az emlékszel? Milyen is volt az a tészta... Milyen volt az íze, az illata és a hangulat körülötte... Ott álltunk az asztal mellett amikor a lisztes deszkán a nagy kerek lapos tésztát nyújtotta, miközben mi csipegettük a még nyers tésztát.
Ha a hangulatot nem is, viszont az ízt, a minőséget vissza akartuk hozni a konyhánkba. És hát sikerült is.
Mivel nagyanyáink sem fél kiló tésztát gyúrtak be, így mi is hamar rájöttünk, hogy ez csak úgy jó, ha sokat készítünk belőle egyszerre. Ha szeretnéd megkóstolni, válassz egy-két csomagot.
MIBŐL IS KÉSZÜLNEK
Durum dara felhasználásával, tojás nélkül, fűszerekkel, magokkal, zöldséggel és rostokkal dúsítva készülnek a tészták.
KIKNEK ÉS MIHEZ
Gyerekeknek, felnőtteknek, extravagánsoknak levesekhez, klasszikusokhoz, egzotikusokhoz, mediterránhoz és alkalmakhoz.
LEGYEN JOBB A TÉSZTA MEGÍTÉLÉSE
Célunk, hogy a tésztafogyasztás megítélését jelentősen emelni tudjuk. Szeretnénk, ha visszakerülne megérdemelt helyére az 'étlapokon', az asztalokon, a hétvégi ebédeken és az ünnepi ebédeken.