Hogyan is született a MÍVES tészta

Ha hiszed, ha nem a fehér lisztnek is vannak olyan alternatívái, amik ízben, állagban is nagyon hasonlítanak rá és fel sem tűnik a csere.

Így teheted egészségesebbé gyermeked ételeit
Sok szülő szembesül azzal a ténnyel, hogy a gyermeke nem eszik semmilyen zöldséget, gyümölcsöt. Egy kicsit több odafigyeléssel, és néhány apró trükkel azonban te is egészségesebbé teheted gyermeked kedvenc ételeit.

Szoktál vásárolni ugye?
Éppen a hétvégi bevásárlásodat intézed valamelyik nagy, vagy kicsi bevásárló központban. Az is lehet, hogy egy online rendszeren keresztül vásárolsz élelmiszert, vagy bármi mást. Közben azon gondolkozol, kell e még valami.
Ilyen helyzetekben nagyon ritkán fordul elő, hogy azon kezdünk el morfondírozni, hogy vajon azt a terméket vagy céget miért is hívják úgy, ahogy. Mi lehet a története? Mi volt az indíték a termék létrehozásakor?
Min ment keresztül, amíg eljutott odáig, hogy te most betehesd a bevásárlókocsidba? Hány ember járult hozzá a megszületéséhez és ahhoz, hogy eljusson idáig egy hosszú éveken át tartó fejlődési folyamaton? Kik állhatnak mögötte?

Egyáltalán soha eszemben sem volt, hogy tésztát készítsek. Előfordult, hogy néha csak úgy kísérletezésképpen készítettem valami kis házi tésztát, de ennyi.
Ezt főleg akkor, amikor eszembe jutott a nagymamáim finom húslevese, kézzel készített csipetkével…
Több mint 20 éve foglalkozom biztosításokkal, a tészta és én két külön műfaj voltunk. Egy lapon sem említhető.
„A Biztosítós” Ezt a gyönyörű kifejezést akasztják az ember nyakába, ha 20 éven keresztül ezen a területen tevékenykedik. Ennyi idő után, már nem is szokás szakmát váltani. Ha mégis, ez inkább tudatosan történik. Hát velem nem ez történt.
A tészta jött és mindent vitt.